PUHTAASTI PARHAAT RATKAISUT

Kirby yhtiöt tarjoaa erilaisia tuotteita, joilla voit pitää koko kodin puhtaana ja raikkaana.Tämä mahdollisuus vain valtuutetun maahantuojan kautta.

Me tarjoamme Kirbyn pölypusseja, Kirby shampoota, sekä puhdistus tarvikkeita, jotka on erityisesti suunniteltu lemmikkieläinten omistajille. Kauttamme saa myös Kirbyn
alkuperäiset osat, sekä huollot ja huoltotarkastukset.

Meille on erityisen tärkeää tarjota palvelua kaikille Kirby perheemme jäsenille. Olemme täällä auttaaksemme ja antamassa opastusta Kirby imurin käyttäjille. Tarvitsetsitten vaikka lisää pölypusseja G3 mallista alkaen, tai vaikkapa uuden Zippharjan tai letkun.

Koska olet meille tärkeä ja osa perhettä, niin Kirby on hankinta joka on mukana koko elinajan. Meidän tehtävänä on auttaa sinua kaikessa ja pitää Kirby-järjestelmäsi kunnossa, niin kuin se oli hankittaessakin.

Ystävällisin terveisin Kirby

Uusi pesujärjestelmä kaikille lattioille

Kirby on tuonut markkinoille aivan uudenlaisen lattiapintojen pesujärjestelmän. ​Voit yhdellä laitteella pestä matot, parketit, muovilattiat tai vaikka laattapintaiset lattiat.

Ennen ja jälkeen kuvat

Kirbyn pölypussit pitää lähes kaiken lian sekä pölyn sisällään. Käyttäessäsi aitoja pölypusseja varmistat huoneilman raikkauden. Aidot ja nykyaikaiset pussit eivät ole paperisia, vaan harsomaista kangasmateriaalia, jossa on hepasuodatin.

Pussit ja pesuaineet suoraan varastosta

Käytä vain aitoja Kirby pölypusseja ja pesuaineita. Yhteensopivuus: G4, G5, G6, Ultimate G, Ultimate G Diamond, Sentria, Sentria II, ja Avalir malleihin

Tarvitsetko pusseja? Tästä tilaamaan yhteydenottolomake

Tarvitsetko apua miten asettaa pussin paikalleen? Tästä apua

Tilaukset joko soittaen

0503728449

tai sähköpostilla asiakaspalvelu@kirby.fi Postimaksu lisätään tuotteen / lähetyksen hintaan

Käytä vain aitoja Kirby pölypusseja

Valikoimastamme löytyy kaikki mitä lemmikkieläinperheissä tarvitaan. Mikäli sinulla on kysyttävää tai sinulla ei vielä ole omaa Kirbyä ota yhteyttä toimistoomme ark 9.00 - 16.00. Soita numeroon 010-5247171